Logo Josepha.nl

home
portfolio
werkwijze en tarieven
profiel
this site in English


Foto van Laura Josepha Hendricx

Contact

Laura Hendricx
Utrecht
KvK-nr. 30286347
BTW-nr.: NL001936811B62
06 33 05 77 06
info@josepha.nl

Vrouwennetwerk UU

Vrouwennetwerk UU

Het Vrouwennetwerk van de Universiteit Utrecht is een informeel netwerk van vrouwen (en enkele mannen) werkend of studerend aan de Universiteit Utrecht. Het Vrouwennetwerk heeft als doelstelling de positie van vrouwen aan de UU te verbeteren.

Ze hadden al jaren een prima website met veel interessante informatie, maar het uiterlijk van de site was wel wat verouderd. Daarom hebben ze iemand gevraagd een nieuw ontwerp te maken, en vervolgens heb ik de technische kant verzorgd: ik heb gezorgd dat de php-code van de site klopte, ik heb de plaatjes op maat gemaakt en een css geschreven zodat de lay-out consequent op elke pagina wordt doorgevoerd.

De site is te vinden op www.uu.nl/vrouwennetwerk.

De jaren voorafgaand aan deze vernieuwing was ik de webmaster van het vrouwennetwerk, en beheerde ik dus de oude website. Die zag er zó uit:

Vrouwennetwerk - oude site

Ook van deze versie van de website had ik het ontwerp niet zelf gemaakt: ik moest me houden aan het bestaande ontwerp. Ik heb de code van deze site opgeschoond, gezorgd dat de lay-out consistenter werd toegepast (d.m.v. een css en verbetering van de code), een verkorte URL volgens het beleid van de UU aangevraagd en natuurlijk regelmatig nieuwe teksten toegevoegd.