Logo Josepha.nl

home
portfolio
werkwijze en tarieven
profiel
this site in English


Foto van Laura Josepha Hendricx

Contact

Laura Hendricx
Utrecht
KvK-nr. 30286347
BTW-nr.: NL001936811B62
06 33 05 77 06
info@josepha.nl

Bethlehem Coaching

Bethlehem Coaching

Bethlehem Coaching

Ad Bethlehem coacht mensen op het gebied van werk en relationele problemen. Hij vindt het belangrijk mensen te helpen zèlf hun problemen op te lossen, tot een antwoord op hun eigen vragen te komen en sterker te worden. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het werken in groepen door zijn ervaring als koordirigent (o.a. van het koor Ludi Cantare) en doordat hij lang leidinggevende is geweest binnen grote bedrijven. Daar heeft hij zich gericht op het motiveren van mensen. Dat bleek een sterk punt van hem, en in 2010 heeft hij gekozen voor een nieuwe stap in zijn loopbaan. Op 16 maart 2011 is zijn eigen onderneming van start gegaan.

Ad had al een logo laten ontwerpen door een bevriende kunstenaar: het Israëlische huisje. Hij had bovendien al een visitekaartje laten drukken met dit logo, uitgevoerd in olijfgroen, met het lettertype Lucida Grande, en met een lijntje eromheen als van perkament.

Samen met Michel heb ik het ontwerp van de site gemaakt. We hebben logo, kleuren, lettertype en stijl van het visitekaartje gebruikt, en ook het bijzondere randje op het visitekaartje hebben we onderaan de pagina laten terugkomen. De website is opgebouwd in WordPress, zodat Ad zelf pagina's kan toevoegen en teksten en andere inhoud kan wijzigen.

De website staat online sinds 16 maart 2011.

De website staat op www.BethelehemCoaching.nl.