Logo Josepha.nl

home
portfolio
werkwijze en tarieven
profiel
this site in English


Foto van Laura Josepha Hendricx

Contact

Laura Hendricx
Utrecht
KvK-nr. 30286347
BTW-nr.: NL001936811B62
06 33 05 77 06
info@josepha.nl

Ike Smitskamp

Ike Smitskamp-voorpagina

Ike Smitskamp-pagina Foto

Ike Smitskamp maakt nu tien jaar kunst: schilderijen, foto's en crossovers. Ze werkt veel vanuit zelfgemaakte opstellingen en ensceneringen. Naast haar kunst werkt Ike vanuit haar adviesbureau Over het Voetlicht; zij traint en coacht professionals in presentatie­vaardigheden.

Ike wilde graag een site waar ze zelf de voorpagina voor maakte en waar het thema van het draadje terugkwam in het menu. Ze wilde dat de kleuren ijsblauw en knalrood terugkwamen in de site, en dat hij verder heel simpel zou zijn, zodat het werk goed tot zijn recht zou komen.

Voor haar site heb ik gebruik gemaakt van php en css. Ik heb geen Content Management System (CMS) gebruikt, aangezien Ike van plan is de wijzigingen via e-mail naar mij te sturen. Naar mijn mening is de vrijheid om de site in te richten zoals je wilt nog groter zonder CMS.

Voor het opzetten van de voorpagina heeft Ike veel werk zelf gedaan, en daarnaast heeft vooral Michel de Vink er veel aan gedaan, en ik een beetje. De rest van de website heb ik ook met Michels hulp gemaakt. We hebben weer veel geleerd over hoe je een balkje bovenaan en onderaan de webpagina vast kunt zetten, en we zijn behoorlijk trots op de site.

De site staat op www.ikesmitskamp.nl.